appartementen 2 panden

residentie KorBoo

GISTEL

Wonen op de meest aantrekkelijke plek van Gistel, pal in het centrum. Ontdek residentie KorBoo! Energiezuinige appartementen met warmtepomp, ruime terrassen en gemeenschappelijke tuin. In de kelderverdieping is er een gemeenschappelijke fietsenberging en afvalberging. Daarnaast is er per appartement ook een private ondergrondse parkeerplaats aanwezig. 

Appartement 3.1 van 129 m²:

Duplexappartement met 3 slaapkamers, 2 terrassen én ondergrondse parkeerplaats.  Indeling:
Verdiep +3: Inkom met apart toilet - leefruimte met open keuken voorzien van ingemaakte kasten, wastafel, inductiekookplaat, dampkap, oven, frigo en vaatwas - 2 terrassen waarvan 1 met prachtig zicht op de kerk en 1 met zicht op de binnentuin - berging - slaapkamer 1 - badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche.
Verdiep +4: Nachthal met 2 slaapkamers.

Appartement 2.3 van 127 m²:

Lichtrijk appartement met 3 slaapkamers, terras én ondergrondse parkeerplaats.  Indeling:
Verdiep + 2: Inkom met apart toilet - lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van ingemaakte kasten, grote frigo, oven, inductiekookplaat, dampkap, wastafel en vaatwas - berging/wasplaats - terras (12 m²) met zicht op de binnentuin - 3 slaapkamers - badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel met ingemaakte kasten.

=> Volledig geschilderd en instapklaar vanaf januari 2024
=> Contacteer ons vrijblijvend op 058 31 61 50 of op verkoop@catteeu.eu voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

=> https://www.zimmo.be/nl/gistel-8470/te-koop/appartement/KKVWM/